Werk

Lynx Wereldwijd Beleggen

Karel Mercx is bij Lynx Wereldwijd Beleggen het gezicht naar buiten. Persbureaus bellen hem voor marktcommentaar. Hij is een blogger op IEX.nl en Lynx.nl. Daarnaast geeft hij regelmatig seminars en webinars voor de klanten van Lynx.nl. Hij heeft als bekende belegger meegedaan met de slimste-belegger-van-Nederland-competitie van de Royal Bank of Scotland (RBS). Sinds 1 september 2013 is hij ook een beursexpert bij het NRC Handelsblad.

Redacteur Beleggers Belangen

Karel Mercx is sinds 2007 werkzaam als redacteur bij Beleggers Belangen. Hij adviseert wat de belegger moet kopen of verkopen en is gespecialiseerd in het beheren van beleggingsportefeuilles en het berekenen van toekomstige rendementen van aandelen, grondstoffen en obligaties.

Video's

Klik hier voor Karel Mercx op YouTube

Slideshare

Klik hier voor Karel Mercx op SlideShare

Directeur Horeca Uitzendbureau Grote FeestenIn 2002 begon Karel met het werken op feesten. Hij werd al binnen een paar maanden assistent leidinggevende en amper een jaar later stuurde hij zelfstandig tientallen barmedewerkers per evenement aan. Hij richtte een site op om personeel te werven en was daarin zo succesvol dat hij in 2009 samen met Twan van Dongen, Horeca Uitzendbureau Grote Feesten begon. Een bedrijf dat personeel levert voor grote festivals en werkt op locaties als de Heineken Music Hall en Ahoy.

Opdrachtgevers